perjantai 8. maaliskuuta 2013

Valoa ja kevättä olohuoneessa


 

Laitetaan vaihteeksi otoksia olohuoneen puolelta. Meillä olohuoneen ikkunat ovat etelään, joten kauniina päivänä koko huone kylpee valossa. Ihana aurinko ja ihana kevät! Tosin aurinko paljastaa armottomasti tähän aikaan vuodesta myös kipeästi pesua kaipaavat ikkunat... No ainakin vielä ikkunoista näkee pihalle :)

 
 
Piti hankkia iso kimppu tulppaaneja ja sekaan vähän vaaleanpunaisia neilikoita naistenpäivän kunniaksi.
Hempeän keväistä :)



Olen ollut tosi tyytyväinen tähän meidän sohvaan, joka oli ensimmäinen uusi huonekaluhankinta uuteen taloon. Sohva on pysynyt vaaleana, vaikka aluksi arastelinkin väriä. Arkena istuinosan suojana on vaalea viltti, joten tahroilta ollaan vältytty. Uudet tyynynpäälliset ovat vaihteeksi harmaansävyisiä.
 
 
Tykkään tästä olkkarin pääosin vaaleasta tunnelmasta. Vähän maustetta kaikkeen vaaleuteen tuovat tummanruskeat sohvapöytä ja tv-taso sekä rottinkirahi.
 
 
Ihanaa naistenpäivää!
 

10 kommenttia:

  1. Todella harmooninen tunnelma teidän olohuoneessa! Meidänkin ikkunat kaipaavat kovasti pesua, mutta ei siitä kannata stressiä ottaa niin kauan kun ulos näkee :) hyvää naistenpäivää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo ikkunanpesu tosiaan tuntuu aina niin työläältä urakalta aloittaa, että sitä vaan siirtää ja siirtää tuonnemmas... ehkä siihenkin hommaan alkaa nyt inspiroitua, kun auringonvalo paljastaa ne kaikki sata ja yksi pientä tahmaista sormenjälkeä lasin pinnalta :D

      Poista
  2. Ihanan valoisa olohuone! :) Ja voi, kuinka tykkään noista pariovista, kauniit!

    Hyvää naistenpäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Noiden pariovien ympärille koko meidän olohuone on taidettu rakentaakin :D Oli ensimmäinen asia mitä olkkariin ehdottomasti halusin jo talonrakennusta suunnitellessa ja edelleen niistä kovasti tykkään.

      Poista
  3. Ihana tuo seinän väri!!! Just tuommosta oon suunnitellut meidän olohuoneeseen... Muistatko mikä on tuo sävy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olohuoneen seinät on maalattu Tikkurilan Tunne Väri värikartan maalilla H484 (Mulperi). On kyllä ihana väri minustakin :)

      Poista
  4. Kaunis olohuone todellakin!Ja tuo kimppu, en noin kaunista ole ennen nähnytkään. Sopivat nuo tulppaanit ja neilikat niin kivasti yhteen. Ja pinkistäkin tykkään tuossa kimpussa, vaikka ei se mun väri muuten olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, nuo neilikat on tosiaan kiva lisä tulppaanikimppuun ja mikä parasta, säilyvät pitkään kauniina.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...