lauantai 14. huhtikuuta 2012

Ultrakuulumisia

Viime torstaina koitti odotettu rakenneultra. Meille sattui tosi mukava kätilö, joka ultratessaan selitti koko ajan hyvin tarkkaan mitä ruudulla milloinkin näkyy ja mitä kohtia hän mittailee. Pikkuinen oli untenmailla, ihan rauhassa tietämättömänä masun ulkopuolisesta hössötyksestä jonka kohteeksi oli päätynyt. Sinänsä harmi että pikkuinen nukkui, koska oli koko ajan kääntyneenä niin, että esim. kasvoista ei saatu profiilikuvaa lainkaan. Pääasia oli kuitenkin, että kaikki vaikutti olevan kunnossa ja vauveli vastasi hyvin viikkoja mittausten perusteella.

Sydämen kaikki neljä kammiota tarkistettiin, samoin aivojen rakenne, maha ja mitäs kaikkea muuta... Lisäksi kuvattiin pikkuista nenää ja ylähuultakin :)  Istukka sijaitsee kuulemma hyvällä paikalla kohdun takaseinämässä, toisin kuin olin kuvitellut. Luulin istukan olevan edessä, koska liikkeet tuntuvat edelleen melko vaimeina. PIkkuinen on ilmeisesti sitten vaan rauhallisempi tapaus. Mittaillessaan vaavin jalkoja, en malttanut olla kysymättä mahtaisiko kätilö saada selkoa myös sukupuolesta. Kyllä sai :) Arvaattekohan...?


Näyttäisi kovasti siltä, että meille on tulossa pikkuinen poika - pikkuveli  ♥

Pikkuiselle piti heti hankkia oma pikku pupunen (Leolla samanlainen pupu vähän isompana) sekä uusia kankaita, joista voidaan lähteä tekemään ihanuuksia vauvanhuoneeseen :)

3 kommenttia:

 1. Paljon onnea pienestä pojasta! Rakenneultra oli minulle ainakin ihan hurjan jännä ja pelottavakin kokemus, ja kyyneleetkin siinä tirahtivat - ihana kun se on ohi ja kaikki ainakin siinä näytti olevan hyvin.

  P.S. Poika tulee meillekin rakenneultran perusteella. :)

  VastaaPoista
 2. veljekset on inania :) <3 <3

  Onnea hyvästä ultramenestyksestä :) ja voihan hyvin siellä :)

  VastaaPoista
 3. Coraline: Kiitos ja onnea teillekin pikkuisesta pojasta. Kiva kun tietää jo vähän mitä värimaailmaa lähtee vaatteissa ja muissa tekstiileissä hakemaan. Tuo uusin äitiyspakkauskin näytti olevan enemmän poikavoittoinen väriensä puolesta.

  Haikkis: Niinhän ne onkin! Kiitti :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...