sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pientä muutosta olohuoneessa


Vaihdettiin olohuoneen järjestystä. Sohva siirrettiin ikkunalta pitkälle seinälle ja tv-taso pariovien viereen. Toimii hyvin näinkin päin. Tosin tuntuu, että olohuoneessa on edelleen paljon ylimääräistä tyhjää tilaa käänteli huonekaluja miten päin tahansa.

Miksi ihmeessä muuten huonekalujen järjestyksen vaihtaminen on miehistä niin tavattoman hankalaa ja rasittavaa? Ainakin meillä mies suhtautuu kaikkiin sisustusmuutosjuttuihin vähemmän suurella innolla. Eihän sitä tarvi roudata kuin muutama kaluste paikasta A paikkaa B. Niin no, joskus tietysti paikkoja voi olla kyllä C, D tai E... Ehkä siinä syy ;) Ei mutta, ihan kivasti tuo mies on apuna, vaikka välillä purnaakin, ei vaan ymmärrä miksi musta on kiva vaihdella järjestystä, vaikka se edellinenkin olisi ollut ihan hyvä. Näitä juttuja on vaan turha lähteä selittämään.

    


Sain synttärilahjaksi mieheltä aikaisemmin kaupassa ihailemani lampun. Olohuone olikin kaunista valaisinta vailla ja tämä on juuri sopiva; valaisee riittävästi ja miellyttää silmää.


Olkkarin piristyksenä uudet tyynynpäälliset ja vaaleanpunaiset ruusut.

1 kommentti:

  1. Hieno valaisin ja sopii tosi hyvin tuonne olohuoneeseen. Nyt huomaakin, että se edellinen valaisin oli ehkä vähän liian tumma ja raskas muuten niin valoisaan tilaan.

    Niin ja hienot myös nuo uudet tyynynpäälliset! ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...