lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pikkuiselle


Viikot vilisevät hurjan nopeasti. Nyt tuntuu jo keväältä, ihanaa kun aurinko alkaa vähitellen lämmittää. Ja masu senkun kasvaa, raskausviikkoja kasassa tänään tasan 17. Äkkiä menee aika.

Vauvan liikkeitä on tuntunut nyt puolisentoista viikkoa, pieniä hipaisuja, hassua kuplintaa... Leoa odottaessa tunsin ekat liikkeet vasta raskausviikolla 19, joten hauskaa että vauva ilmoittelee olemassaolostaan jo näin aikaisessa vaiheessa. Ekat sydänäänetkin kuultiin viimekertaisessa neuvolassa. Taas vähän enemmän totta tämä odotus. Vauvan huoneen sisustuksen suunnittelukin on jo hyvässä vauhdissa ja jotain pientä vauvalle ostettuna.

Tähtibody ja pökät. Ainoat uudet vaatekappaleet toistaiseksi.

Iki-ihana Sophie-kirahvi kotiutui meille ja
 uusi vauvakirjakin on tullut hankittua.

Vauvakirjassa on Martta Wendelinin piirroksia ja mukavasti tilaa kirjoittaa.

Mitään isoja hankintoja ei vauvaa varten ole tarvis hommata. Vaunut jo löytyy, samoin turvakaukalo, vaatteitakin on yllin kyllin. Tosin jos meille nyt tulee tyttö niin saatan höpsähtää kaikkien tyttöjen vaateihanuuksien kanssa totaalisesti...

Loppuun vielä naistenpäivän kunniaksi mieheltä saamani ruusukimppu.
Kimpussa on muuten samoja kukkia ja marjoja kuin omassa hääkimpussani.
Tätä mies ei tosin itse muistanut, mutta aika osuvasti valittu :D

2 kommenttia:

  1. Suloisia juttuja. :) On se odotus vaan jännää aikaa; itselläni nyt menossa rv 21 ja odotan esikoistani. Huomenna rakenneultra, jossa sitten nähdään, että kaikki on varmasti hyvin, ja sukupuolikin jo varmaan. :) Ihanaa odotusta!

    VastaaPoista
  2. Jännittävä päivä teillä siis huomenna edessä. Meillä rakenneultra on kuukauden päästä, sinne asti pitää jaksaa odottaa että näkee vauvan seuraavan kerran. Ihanaa odotusta myös sinulle!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...