torstai 24. marraskuuta 2011

EteisnäkymääKaikki muuttolaatikot on saatu purettua ja tavarat ovat kuta kuinkin löytäneet paikkansa talossa, mutta varsinainen sisustaminen on vielä täysin kesken. Seinillä ei ole vielä mitään, koska en halua hetken mielijohteesta naputtaa seiniin reikiä jos vaikka mieli vaihtuukin kohta. Moni idea vasta muhii mielessä ja odottaa toteutumistaan. Niitä toteutetaan sitten fiiliksen mukaan pikku hiljaa.

Lupasin sisustuskuvia, mutta näin iltasella töiden jälkeen kuvaamisesta ei ole tullut oikein mitään. Liian pimeää. Joten ajattelin aloittaa talokierroksen meidän eteisestä, jossa on paras valaistus. Eteinenkin on vielä ihan kesken sisustamisen osalta, mutta tällä hetkellä meillä näyttää tältä.

Eteistä olohuoneesta päin kuvattuna

 Eteisen liukuovikaapisto ja tuulikaappi.
Ihanan paljon säilytystilaa!

Uutena hankintana eteisen lamput, joita metsästin kauan,
kunnes löysin mieleiset. Näitä on kaksin kappalein.

Kelloa en ole raaskinut vielä laittaa seinälle,
mutta meneehän tuo lipaston päälläkin.

Vähän pitää luoda jo joulun tuntua kynttilöiden ja valojen avulla...

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköistä! Ja niin samanlainen maku kuin minulla =)

    VastaaPoista
  2. Hei tosi kivan näköstä! Ja myöskin, hyvin samanlainen maku kuin minulla. Olen samaa mieltä siitä, että pikkuhiljaa tehdä omannäköinen, kun en itsekään halua seinille vain jotain, haluan että se sopii kaikkeen ja kaikki sopii siihen! ;) Täytyisi itsekin päivittää kuvia, kun tämänhetkiset ovat niin keskeneräisestä räpsittyjä. :) (eikä se kameran hankintakaan olisi huono vaihtoehto...)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...