sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Uutta kotiin

Viikko sitten kävin uteliaisuuttani Pentikin ystävämyynnissä ja eihän sieltä pois päässyt lähtemään ostamatta jotain. Ostoskoriin tarttui pari tyynynpäällistä, ihana villainen torkkupeitto ja uusi lamppu. Harvemmin tulee ostettua kerralla näin monta kivaa juttua, mutta nyt oli ihan pakko vähän palkita itseään, hyvin onnistuneesta työviikosta tai ihan mistä  hyvästä vaan.

Enemmänkin olisin keksinyt ostettavaa, mutta taasen vastaan tuli kotoa loppuva tila sekä rajallinen tilin saldo. Jos olisi sitä tilaa ja rahaa, olisin ostanut vielä parit ihanat rottinkinojatuolit...huoh. Ehkä sitten joskus jos KUN saan sen oman talon. Ja ihan kivasti näillä pienilläkin ostoksilla sai uutta ilmettä  olohuoneeseen.


 Tyynynpäälliset sopivat mielestäni hyvin meidän sohvan väritykseen. Sohva on jo vanha, mutta edelleen ryhdissä, joten se ei ihan vielä ole vaihdettavien listalla.


Viltin lämmittäessä on ihana käpertyä nojatuolille katsomaan lempiohjelmia. Vaikka Greyn Anatomiaa :) Tykkään tuosta ruskeasta sävystä tosi paljon.

 Ja tässä lamppu, joka vielä hakee paikkaansa. Kuvassa se on Leon huoneessa, mutta nyt siirsin sen olohuoneen tv-tasolle niin saan ihailla sitä useammin :) Miehelle ehdotin, että ostaisin olohuoneeseen sellaisen kauniin ja käytännöllisen (siitä voikin olla montaa mieltä) sivupöydän tuota lamppua varten. Se piti mua kahjona.

Tänään käytiin muuten yhdessä asuntoesittelyssä naapuripaikkakunnalla. Samasta talosta oli kiinnostunut aika moni muukin ja väkeä oli esittelyssä kymmenittän. Tuo talo ei kuitenkaan ollut meidän. Ei tullut sellaista oloa, että tämän on meidän. Tiedättekös? Todettiinkin kotimatkalla miehen kanssa, että juu, kyllä se oma talo pitää vissiin rakentaa, niin saa juuri oman maun mukaisen. Ensi keväänä... ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...