maanantai 5. huhtikuuta 2010

Vähän myöhässä...

... tuo ohra puskee esiin. Unohdin kylvää pääsiäisruohon ajoissa. Hatara pää, melkein joka vuosi sama juttu. No, ehti kasvaa onneksi edes tähän viimeiseen pääsiäispäivään.

Muuten pääsiäinen on sujunut mukavasti, on syöty mahat pullolleen suklaamunia ja muuta hyvää, loikoiltu aamut sängyssä niin pitkään kuin Leo on vain sallinut (siis herätty viimeistään yhdeksältä). 

Lauantaina meidän pikkutrulli teki ensiesiintymisensä ja pajunoksat vietiin molempien puolen isovanhemmille, tädeille sekä äidin ystävälle. Palkaksi tuli hirmuisen paljon nameja, jotka äiti on melkein yksin mussuttanut. Kröhöm... siis auttanut Leoa niiden tuhoamisessa, seli-seli. 

Sunnuntaina kokoonnuttiin koko sisarusparvi mun vanhempien luokse kera puolisoiden ja lapsien kuulumisia vaihtamaan ja kahvittelemaan. Nuorimmaisena Leo taisi olla kyläilyn keskipiste ja otti saamastaan huomiosta kaiken irti. 

Sopivassa suhteessa siis sekä touhua, mukavaa yhdessäoloa että rentoutumista. Tällä jaksaa taas pitkälle. Ja ensi viikonloppuna on tiedossa jälleen jotain kivaa. Tosin mulle on vielä hämärän peitossa mitä mun kolmekymppisiksi on suunniteltu. Odotan innolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...