lauantai 27. helmikuuta 2010

Jääkarhupainia

Iso valkoinen jääkarhupehmo on Leon paras painikaveri. Tämä otus löysi tiensä meille jo ennen Leon syntymää ja jossain vaiheessa olin jo aikeissa etsiä karvakasalle uuden kodin tilaa viemästä, mutta eihän tätä nyt mihinkään pois voi enää laittaa kun karhusta ja Leosta on tulleet niin hyvät kaverit :)


Sen päällä voi pomppia...

Nipistää nenää...

Halia...

Tutkia...

Se on pehmoinen ja sopiva lepäilyyn...

Eikä se yhtään valita :)

3 kommenttia:

 1. Ihana! :D Voi miten suloisia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Moikka, ihania kuvia...itsellä vielä 3 vkoa töitä ennen äippälomaa..
  Olemme katselleet pesuhuoneeseemme hoitopöytää ja haluaisin kysyä kokemuksia niistä. Kuinka kauan käytit/käytätkö vielä? Mikä on pöydän syvyys? Meillä on tilaa n.60cm pöydän leveydelle, mutta syvyys, eli kuinka paljon tilaa vauvanhoito alustalla vaatii mielestäsi tai mikä on hyväksi todettu? Ettei jalat roikuyli tms.
  T:Sofia

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Sofia: Leolle ei koskaan hankittu hoitopöytää, koska meillä on niin vähän tilaa moiselle, enkä kokenut sitä niin tarpeelliseksi erikseen hankittuna.

  Meillä hoitopöytänä on toiminut kodinhoitohuoneen työtaso, joka on sopivalla korkeudella ja syvyyttä 59cm. Siihen mahtuu just sopivasti tuo hoitoalusta ja viereen kaksi koria, joissa vaipat ja rasvat ym.

  Me vaihdetaan vaipat yhä edelleen tuossa pöydän päällä vaikka jalat siitä tuleekin jo reilusti yli. On vaan niin paljon parempi omalle selälle, kun ei tarvi kumarrella. Tietysti supertarkkana saa olla ettei poika yritä pöydältä alas... On kätevää kun vaatteet, pesupaikka ja vaipat on kaikki aina siinä lähellä käden ulottuvilla. Tulipa pitkä sepustus :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...