tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu!


Eiliselle päivälle ottamani vapaa muuttui sitten sairaslomaksi. Voihan sen vapun näinkin aloittaa.  Kamala flunssa päällä, mutta onneksi Leon vappuintoilut, serpentiinit, ilmapallot ja vappuherkut saavat mielen vähän pirteämmäksi. Aamulla Leo herätti meidät laulamalla päivän teemaan sopivaa biisiä: "Minulla on pomppufiilis!". Ja sitä pomppufiilistä on tuntunut riittävän pitkälle päivään. Ilmapalloista otetaan kaikki ilo irti.


Vuosi sitten vappu menikin muuttotouhuissa, kun rakentamisen ajaksi muutettiin vuokra-asuntoon. Oli ihan t-paitakeli kun siivoilin meidän väliaikaisasuntoa ja kannoin muuttolaatikoita. Silloin oman kodin valmistumista odotti innolla, vaikka se tuntui vielä tuossa vaiheessa kaukaiselta. Vuosi on kulunut tosi nopeasti ja tässä omassa talossakin asuttu jo puoli vuotta. Nyt katsellaan hieman haikeana ja omaa rakennusprojektia muistellen, kun tuonne naapurimetsikön laidalle tehdään kovaa vauhtia uusia taloja.

Simaa en lähtenyt tänä vuonna tekemään. Tämä kaupan mehukatti-sima oli yllättävän hyvää. Vappumunkit siskon käsialaa. Kiitos vaan!

Leo sai kaksi vappupalloa. Autot on aina in ja nyt myös merirosvojutut kiinnostaa.

Iloista vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...