lauantai 22. toukokuuta 2010

Arkikiireestä viikonloppulomailuun

Näitä laukkuja on nyt kuljetettu tiuhaan viime aikoina: hoitokassi ja työlaukku.

Viikko töitä takana ja arki on lähtenyt rullaamaan paremmin kuin osasin odottaa. Työhön sisälle pääsy vie aikaa, monta juttua muistettavana ja opeteltavana, mutta eiköhän nämä uudet kuviot ala avautua pikku hiljaa. Leo on ollu tämän viikon hoidossa vuoroin kummitädillään, vuoroin mummillaan. Ensi viikosta alkaa päivähoito, alkuun viikon verran tuolla "jämälasten" hoidossa (siis väliaikaishoitopaikassa) ja kesäkuun alusta oman vakituisen päivähoitajan luona. Vielä ei olla käyty tutustumassa tuohon vakkaripaikkaan, mutta ainakin hoitopaikan sijainti on ihanteellinen.

Päivät kuluvat hirmuista vauhtia tätä nykyä ja illalla jää valitettavan vähän aikaa mihinkään. Mutta tätähän tämä on. Uusi elämäntilanne vaatii kaikilta vähän opettelua ja meidän perheessä Leo on ollut se joka on ottanut muutoksen rennoimmin. Kun äiti ja iskä tulevat hakemaan poikaa hoidosta, vastassa on onnellisen oloinen tenava, joka hihkaisee iloisesti Heiii! ja jatkaa leikkejään :) Päiväunetkin on sujuneet molemmissa hoitopaikoissa hyvin, vakka sitä alkuun vähän jännitin. Ensi viikolla nähdään kuinka poika sopeutuu vieraaseen hoitopaikkaan. Veikkaan, että odotettavissa on jonkin verran itkuilua, mutta toivotaan että tämäkin muutos sujuisi odotuksia paremmin.

Hoitoa varten piti lisätä Leon vaatevarastoa ja ostin pojalle useammat uudet housut, shortsit, muutaman t-paidan ja kesähatun. Kuvan vaatteet H&M:ltä.

Rento kesämies

Viikonloppujakin osaa arvostaa ihan eri tavalla nyt kun on viikot töissä.  Ihana viettää kesäisiä lauantai- ja sunnuntaipäiviä yhdessä, olla vaan tai tehdä pieniä reissuja ympäri maakuntaa, varsinkin kun Leo on jo sen ikäinen, että on innostunut uusista maisemista ja asioista. 


Tänään lähdettiin käymään naapurikunnan kotieläintilalla ihmettelemässä lehmiä, possuja, kanoja, lampaita, pupuja, vuohia ja vaikka mitä muita eläimiä. Pihamaalla vapaana kulkeneesta kissasta Leo tykkäsi eniten kun sitä sai silitellä. Lampaat oli taas otusten horror-osastoa. Niiden kovaääninen ja vaativa määkiminen pelotti poikaa. Kuorossa päkäpäät määkivät ja olisivat tehneet uteliaina lähempääkin tuttavuutta, mutta Leolle riitti siitä lajista :D

Osa elikoista oli kummallisia (rumia)...

Osa uteliaita ja hieman pelottavia...

Toiset taas pieniä ja suloisia...

Ja tässä kaveri, khissha

Mukava päivä ja mukava viikko.
Vaikka kesälomaa ei nyt olekaan, niin onneksi viikonloput saa lomailla.
Niistä otetaan kaikki irti, positiivisessa mielessä.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, et työarki on lähtenyt hyvin rullaamaan teillä kaikilla!

    Ja miten ihanassa kotieläinpuistossa olette vierailleet! Meilläkin on vastaava vierailu kesän ohjelmistossa :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva paikka, tullaan varmaan käymään tuolla toistekin. Nyt saa ihan luvan kanssa kiertää koko kesän kaikkia lapsellisia retkikohteita, mikäs sen hauskempaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...