keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kohti pääsiäistä


Tänään ulkoiltiin Leon kanssa mahtavassa kevätaurinkoisessa säässä etsimässä pajunkissoja. Löytyihän niitä lopulta kovan etsimisen ja lumessa rämpimisen jälkeen, tipahdin nimittäin reittä myöden uppolumeen ylittäessäni ojaa, jonka takana pajupuska oli.

Pajunoksat pääsivät lopulta vanhaan maitotonkkaan keittiön pöytää kaunistamaan ja noiden oksien koristukseksi löysin läheiseltä kirpputorilta kolme kappaletta kuvassa näkyviä Pentikin lasilintuja. Harvemmin olen kirppislöytöjä tehnyt, mutta nämä voidaan lukea sellaiseksi, koko satsi vitosella.


Samalla pajunkissareissulla käytiin myös läheisessä leikkipuistossa, lunta oli sielläkin ihan riittävästi. Kiva työntää ja kiskoa rattaita lumimössössä, käy ihan kuntoilusta. Leosta puistossa oli tosi kivaa, eikä sieltä olisi malttanut lähteä poiskaan. 

Lauantaina olisi sitten tiedossa trullittelua ensimmäistä kertaa meidän pikku noita nokinenän kanssa. Saapa nähdä antaako poju maalata naamaansa yhtään. Nenä ja posket nyt ainakin :) Jotain herkullisia pääsiäisleipomuksiakin olisi tarkoitus loihtia, myös pääsiäissiivot odottavat vielä tekijäänsä, se on vuorossa sitten huomenissa...2 kommenttia:

  1. Onpa reippaan näköinen ulkoilija teillä :)

    Ja ihania lasilintuja, voisivat lentää meillekin! Tosin meillä on nyt pitänyt laittaa oksiin lapsiystävälliset koristeet, sillä Kii on niistä vähän liikaakin kiinnostunut...

    VastaaPoista
  2. Joo tarkkana saa olla etteivät pajunoksat joudu lintuineen pikkuherran vähemmän hellään käsittelyyn... Tosin vielä ovat saaneet olla paikallaan, kun pojua kiinnostaa enemmän kaikki muut pääsiäiskoristeet :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...